2013 Tesettür Elbise Modelleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 1 yorum

2013 modasında da geçtiğimiz yıl olduğu gibi hem tesettürlü hanımlarda hem de tesettürsüz hanımlarda elbiseler çok moda. Tesettürlü bayanların sıkça tercih ettiği elbise modelleri sonbahar kış koleksiyonlarında oldukça sade ve zarif olarak karşımıza çıkıyor. Kışlık elbise modellerinde dahi naif ve hafif kumaşlar kullanılarak zarafet ön planda tutuluyor. Bildiğiniz üzere bu yıl uzun çizmelerde çok moda. Bu moda doğrultusunda tasarlanan kışlık elbiseler diz altından bir karış daha uzun olarak tasarlanmış ve çizmeyle kullanıma uygun halde düşünülmüş. Şık bir uzun çizmeyle rahatlıkla kullanabileceğiniz bu tip elbiselerde genellikle kiloş etekler tasarlanmış.
Sonbahar kış renklerinin hakim olduğu tesettür giyim elbise modellerinin favori rengi hardal sarısı. Bu yıl renkli ve kalın şalların modasında da hardal sarısı tonlarında şalları sıkça görüyoruz. Yeni döneme elbiselerde kemerler sık kullanılan aksesuarlardan oluyor. Ayrıca kollarda ve belde detayları bulunan elbiseler dikkati çekiyor.
 modellerinde topuğa kadar uzun elbiseleri de bulmak mümkün. Bu tip elbiselerle kısa botlarınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu yıl tesettür elbise modasında sadelik ön planda bu sadeliği renkli şallarla hareketlendirebilirsiniz.

1 yorum:

  1. tesettür elbise modelleriTesettür elbise denince akla gelen en seçkin markaları sizler için bir araya getirdik. Armine, Kayra, Tuğba Venn, Puane, Avenna, Muslima wear, Hijab dress, dress, islamic clothing dress, women suit, online muslim women dress shop at Fulyan

    YanıtlaSil