Büyük Beden Elbise Modelleri 2013

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 1 yorum

Büyük beden bayanların kâbusu olan uygun kıyafet bulamama problemi artık tarih oldu. Ünlü modacıların da artık büyük beden bayanlara özel hazırladığı koleksiyonlar sayesinde büyük beden bayanların da şık olabilecekleri gerçeği kabul edilmiş oldu. Özellikle büyük beden bayanların en çok kullandığı kıyafet olan elbiseler uygun tasarım ve uygun dizaynlarla her zaman dökümlü kullanmak zorunda olmadıklarını gösteriyor.
Büyük beden hanımların aslında çok dökümlü ve çok bol kıyafetlerle daha da kilolu göründükleri bilinmeyen bir gerçektir. Oysaki hanımlar daha çok kilo aldıkta kıyafetleri olabildiğince bol kullanmaya çalışırlar. Halbuki olması gereken düzgün ve özel tasarlanmış elbiselerdir. Her tarafı çok bol olan bir elbise sizi hem şıklıktan uzaklaştıracak hem de kilolarınızı olduğundan çok daha fazla gösterecektir.
Büyük beden bayanların vücutlarını iyi tanımaları ve buna uygun giyinmeleri çok önemlidir. Eğer kollarınız kalınsa kollarınızı en azından dirseğe kadar kapatmayı tercih etmelisiniz. Bacaklarınız kalın ise ince yırtmaçlar dışında bacak dekoltesi kullanmamalısınız.
Büyük beden hanımların bir diğer hatası da fazla göğüs dekoltesidir. Fazla göğüs dekoltesi kilodan kaynaklı büyüyen göğüslerinizin çok iri ve kilonuzun da çok fazla görünmesini sağlayarak yine fazla kilolarınızı gözler önüne serecektir.
Ayrıca göğüs altından kullanılan yüksek bel elbise ve yüksek bel kemer kullanımı sizi çok daha ince gösterecektir. Kiloş etekler de yine aynı şekilde basen probleminizi tamamen yok edecektir.

1 yorum: