Düğün Fotoğrafları Çekimi

5 Şubat 2013 Salı apk file 2 yorum
DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI ÇEKİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
Megan Fox Dü?ünHayatın en güzel anlarından birisi de düğün anılarıdır. Bunların ölümsüzlüğü de iyi çekilmiş ve korunmuş fotoğraflarla sağlanacaktır. Düğün fotoğrafı çekilirken mekan seçimi çok önemlidir. Mekan seçiminde gelin ve damadın kişileri, tercihleri ve zevkleri ön plandadır. Beklentiler modern, klasik ya da şaşalı temalar üzerine farklılaşabilmektedir. Çiftler eski dokuların yoğun olduğu tarihi alanları, deniz manzarası olan sahil kesimlerini, kır ortamını ya da bir otelin açık hava alanlarını çekim için belirleyebilirler. Birkaç konseptin bir arada olduğu fotoğraflar da çekimlerde çok iyi sonuç vermektedir. Örneğin tarihi dokuların doğal güzelliklerle harmanlandığı bir ortamda çekilmiş fotoğraf albümünüze çok yakışacaktır.
Düğün fotoğrafları çekilirken bir çok bakış açısından çekim yapmak çok olumlu sonuçlar verecektir. Gelin ve damadın kamera dışında farklı bir noktaya bakması, doğallığı ve resim içi bütünlüğü arttıracaktır.
Ayrıca, düğün fotoğraflarına dinamizm getirmek için gelin ve damadın, dans ederken, konuklarla sohbet halindeyken, dış alan çekimlerinde koşarken ya da yürürken yakalanan pozları çok doğal ve alabildiğine şık duracaktır.

2 yorum:

  1. Kesinlikle düğün fotoğrafları çok önemli konya düğün salonu olarak hizmet vermekteyiz ve her fırsatta bunu bizde dile getiriyoruz teşekkürler

    YanıtlaSil