Lg Nenus 4 Gün Sayıyor

31 Ocak 2013 Perşembe apk file 0 yorum

lg-nexus-4Google’ın Ekim ayında tanıtımını yaptığı, LG tarafından üretilenyeni modelAndroid telefonu Nexus 4 İngiltere ve Amerika’da piyasaya çıktıktan 1 saat sonratükenmişti. T-Mobile ve Google Play mağazası aracılığıyla sunulan Nexus 4’ün bu kadar kısa sürede tükenmesi nedeniyle, telefonu satın almayı planlayan kullanıcılara e-posta ile bilgilendirme yapılacağı duyuruldu.
LG Nexus 4, QualcommSnapdragon S4 Pro işlemcisi ile en hızlıNexus olma özelliğinin yanı sıra, en yeni sürüm Android ve en çok tercih edilen Googleuygulamalarına da sahip.
LG Electronics Türkiye Mobil İletişim ve Pazarlama Müdürü AlexChung, LG Nexus 4′ün gsm operatörleriylekampanya dâhilinde sunulup sunulmayacağınınhenüz netlik kazanmadığını belirtti.Ülkemizde de yoğun taleple karşılanması beklenen cihaz için; “ Kullanıcılar, Nexus 4’ü ellerine aldıktan sonra hız ve performansın geldiği noktayı görüp telefondan vazgeçemeyecekler.”şeklindeki iddialı söylemiyle de heyecanı arttırdı.
Güzel olan taraf ise, Nexus 4’ü fazla beklemek zorunda kalmayacak olmamız. Zira LG’nin bu ses getiren modeli, 4 Aralık’ta Türkiye’de satışa sunulacak.

0 yorum: