Mizah varsa sıkıntılar istediği kadar gelsin

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum
Mizah günlük yaşamımızın karşımıza her ne çıkartırsa bizi destekleyen yıpratmayan bir bakış açısıdır. Karşımıza yaşam hep mutluluk çıkartmaz sıkıntı moral bozucu olaylar elbette olacaktır zaten oluyordur da. Bu yaşamda bizim bilmemiz gerek şey ise bu sıkıntılarda sıyrılmaktır veya en hafif yaralar ile atlatmaktır. Bunu da gerçekleştirebileceğiniz bir husustan bahsediyoruz sizlere.
Mizah hayatımız da gülen yüzümüz kusurlarımızla kendimizi sevmemiz tüm kötülüklere rağmen hayatı sevişimizdir. Öyle ki mizahçılarımızın yazılarını okurken en büyük sıkıntılara nasıl güleriz değil mi? Hayatta her şeyi öğrenir iken en başta öğrenmemiz gereken şey hiç şüphesiz mizahi bakış açısıdır. Bu yönünüzü keşfettiğiniz zaman hayatın gerçekten ne kadar yaşanılır hal aldığını çok geçmeden fark edeceksiniz.
Mizah bu kadar zevkli bir hususken biz neden bunu hayatımızın bir parçası haline getirip yaşamayı çekilir kılmıyoruz ki? Evet, doğru düşünüyor ve çok doğru bir karar veriyorsunuz. En başta kendiniz keyif alacağınız bu bakış açısı çok geçmeden çevrenizdekileri de etkisi alacağı kaçınılmaz bir son olacaktır.

0 yorum: