Gelinlik Aksesuarları

5 Şubat 2013 Salı apk file 0 yorum

gelinlik aksesuarları
Gelinlik ile  kullanılacak aksesuarlarda, en çok gelinlik kadar önem ve detay isteyen bölümdür. Doğru gelinliği bulmuş olabiliriz ama ya kullanılacak aksesuarlar için nasıl bir yol izlenilmeli diye araştırmalara başlamalıyız. Gelinliğin yanında kullanılacak 3 temel aksesuar vardır. Birincisi, olmazsa olmazı duvak, ikincisi gelin çiçeği ve üçüncüsü gelin ayakkabısı.
Gelin duvağı tamamen sizin zevkinize kalmış bir durum. Genelde yerlere kadar uzanan duvaklar günümüzde kısa duvaklara hatta şapka modelli duvaklara bırakmış gibi görünüyor. Düğününüz bir kır düğünü olarak yapılacaksa küçük bir duvak seçmeniz konsepte daha güzel uyacaktır. Sade bir nikâh yapmak istiyorsanız, bir şapka duvak tercih edebilirsiniz. Arzuya göre, gelin duvakları artık 2 ayrı bölüm olarak da yapılabiliyor. Önce uzun olarak kullanıyor daha sonrasında onu çıtçıtlardan ayırarak kısa kullanabiliyorsunuz. İsterseniz bir taç yâda toka kullanarak gecenin ilerleyen saatlerinde duvağı tamamen çıkarabilirsiniz.
Gelin ayakkabısı ise mutlaka  gelinlik modelleri  seçimine göre uyumlu olmalı. İstenilen topuk uzunluğu size kalmış bir durum ama şunu unutmamak gerekir ki boyunuz ne kadar uzarsa gelinlik bir o kadar güzel görünür. Gelinlik ayakkabınızda dikkat etmeniz gereken bir detay olabildiğince rahat bir ayakkabı seçmenizdir. Unutmayın ki bütün gün o topukların üzerinde duruca hatta oynayacaksınız.
Gelin çiçeği modelleri ise, artık çok daha fazla noktadan satılmakta. Eskiden sadece gelinlikçilerden yâda abiye modelleri satıldığı mağazalardan alınan yapma çiçekler, yerini artık canlı çiçeklere bıraktı. Birbirinden renkli ve farklı konsepte çiçek kullanabilmeniz mümkün. Düğün sonrasında da gelin çiçeğini bekâr kızlara atacağınız düşünülürse çiçek miktarını 2 adet yapmak mümkün. Biri atış yapacağınız, biri de sizde bir ömür kalacak ve o güzel günün anısı olarak sergileyeceğiniz çiçeğiniz olacaktır.

0 yorum: