İnstagram Benzeri Uygulamalar

5 Şubat 2013 Salı apk file 0 yorum

instagram-twitter[1]
Geçtiğimiz günlerde Twitter ve İnstagram arasında yaşanan sorunlar nedeni ile Twitter ile İnstagram yollarını ayırdı. İnstagram basit arayüzü ve kullanılışılığı ile pek çok Twitter kullanıcısının gözdesi durumundaydı. Tabii ki de Twitter gibi büyük bir sosyal medya şirketinin kendi fotoğraf filitreme sistemini yapabilmesi gerekiyor kaldı ki bugün Twitter yeni fotoğraf filitreme sistemini tanıttı. Twitterın fotoğraf filitreme sistemi İnstagram’ı aratmayacak düzeyde ve neredeyse İnstagram’ın sunduğu tüm özellikleri sunuyor.

İnstagram Benzeri Uygulamalar

1- Hipster
Henüz yeni sayılabilecek bir fotoğraf filitreme uygulaması olan Hipster epey kullanışlı bir programdır. Bu programı diğer fotoğraf düzenleme uygulamarından ayıran en büyük özelliklerden biri ise yer paylaşım özelliği olması. Henüz yeni sayılabilecek bir uygulama olduğu için bazen donma ve kasmalar olasa gayet şık ve kullanışlı bir fotoğraf düzenleme uygulaması.
 2- Stream Zoo
İnstagram’dan daha fazla özelliğe sahip olan Stream Zoo programı aandorid platformu için ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Aynı zamanda Stream Zoo programının ufak çapta bir sosyal oyunuda mevcuttur.
3- Flickr
Dünya’nın en büyük internet şirketlerinden biri olan Yahoo’nun geliştirdiği fotoğraf düzenleme programı  Flickr Android ve iOS işeletim sistemi için ücretsiz olarak yayınlanan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Aynı zamanda Flickr’ın Facebook ve Twitter desteği de mevcut.

0 yorum: