Yanak ve Gıdık Sarkmasının Çözümü

10 Şubat 2013 Pazar apk file 0 yorum
Sonbahar-Cilt-ve-Vucut-bakimiYaş ilerledikçe yer çekiminin kuvvetine dayanamayıp vücut kendini bırakır. Ancak başlarda pek kabul etmeyiz ama zamanla bu belirtiler yüzümüzde görünmeye başlayınca yana yakıla çözümler ararız.
Çok pahalı güzellik salonları ve kozmetik ürünlerden medet umanların yanı sıra daha pratik daha kolay ve doğal yollarla gençliğimizi korumamız daha kolay hem de kalıcı. Özelliklede yanak ve gıdı sarkması yüz şeklimizi değiştirdiği gibi hiçte hoş olmayan insanı yaşlı gösteren bir sorundur. Bunu önlemenin en güzel yolu yüz yogasıdır. Ünlü yoga eğitmeni Lourdes Çabuk’un verdiği bilgilere göre; Yüz yogası yapmak için belli bir yaş yok.
Ne zaman ve hangi yaşta başlarsanız başlayın mutlaka düzeldiğini fark edeceksiniz. Yüz yogasıyla özellikle yanak ve gıdı sarkması için kaşık yöntemi uygulanır. Bu yöntemde normal bir kaşık yemek kaşığı veya tatlı kaşığı olabilir. Kaşığın sapını ağzınıza alıyorsunuz üst dudak içe doğru alt dudak dışa doğru olacak şekilde kaşığı tutuyorsunuz. Daha sonra kaşığı dudaklarınızın yardımıyla yukarı doğru kaldırıyoruz ve kaşığın 5-6 saniye yukarda tutmaya çalışıyoruz. Bu hareketi yaparken çenemizi biraz ileri doğru uzatıp yüzümüzü gergin tutuyoruz.
Bu yüz yogasının en az 4 hafta içinde etkisini görürsünüz. İsterseniz yüz yogasına başlarken resminizi çekin birde düzenli yaptıktan 4 hafta sonra fotoğrafınızı çekin aradaki farkı kendi gözlerinizle görün. Eğer sarkmalarınız başlamışsa yanaklarınızı ve gıdınızı gözle görülür bir şekilde toparlayacak. Yüzünüze gepgenç ve diri bir güzellik katacaktır.

0 yorum: