2013 En Moda Saç Renkleri

| 31 Ocak 2013 Perşembe apk file 0 yorum

2013 saç modası 2012′den kalma doğallık modasına devam ediyor. Yeni sezon saç renklerinde doğal saç renkleri ağır basıyor. Özellikle çok canlılıktan uzak mat renkler 2013 kış saç rengi modasında başı çekiyor.
Sarılarda platin sarısı dediğimiz beyaza kaçan sarı renk tarih oldu. Kesinlikle bu tarz saç renkleri 2013 modasında yer almıyor ve doğallığı da yansıtmıyor. Sarı saç renklerinde daha doğal sarı renklere yani saman sarısı, bakır sarısı gibi renklere ağırlık veriliyor.
Kızıl tonları; kızıllarda da tıpkı sarıda olduğu gibi bakır kızıllar ön planda kırmızıya yakın kızıl tonlar demode oluyor. Daha çok siyaha yakın ve hafif parlaklık veren kızıllar en moda kızıl tonları oluyor.
Kahve tonları; kahve tonlarında sarıya çalan kahveler, karamel kahve ve ceviz kabuğu tonları 2013 modasında yerini alıyor.
Kış saç renkleri 2013′te patlayan ve dikkat çeken keskin renklerden oluşmuyor. Aksine daha durgun, sakin ve kış renklerinin hakim olduğu mat ve koyu renklerden oluşuyor.
renk katoloğu 2013 En Moda Saç Renkleri
Saç rengi seçerken doğal saçınızın tonlarına uygun renkler seçerseniz risk almamış olursunuz ve teninize de en uygun renk budur. Çok canlı ve marjinal renkler kullanımı zor olan renklerdir ve yüzünüzü soluk renksiz göstereceğinden sürekli ağır makyaj yapmanızı gerektirecektir.
Eğer 2013′ün moda saç renklerini görmek istiyorsanız aşağıdaki galeride bulabilir ve teninize uygun olanı seçerek uygulayabilirsiniz.

0 yorum: