Meb Vitamin Giriş

31 Ocak 2013 Perşembe apk file 0 yorum

Milli eğitim bakanlığının Türk Telekomun ile ortak geliştirdiği projesi Meb Vitamin öğrencilerin internet üzerinden ders çalışabilmelerine olanak sağlayan bir sistemdir. Öğrenciler interneti kullanarak hem eğleniyor hem ders çalışabiliyor. Okulda gördükleri tüm dersleri Meb vitamin giriş yaparak öğrenebilecekler.
meb vitamin Meb Vitamin GirişMeb Vitamin Türk Telekomun geliştirdiği ücretsiz bir sitedir. Meb vitaminden sadece öğrenciler değil öğretmenler da faydalanabilmektedir. Meb vitamin giriş yapmak için sadece kayıt olmanız yeterlidir. Meb vitamin ücretsiz üye olarak tamamen faydalanabileceksiniz. Meb vitamin giriş yapmak için aşağıda vereceğimiz bağlantıları kullanabilirsiniz.
Meb Vitamin giriş yapmak için öncelikle üye olmanız gerekmektedir. Meb vitamin üye olmak için buraya tıklayınız. Meb vitamin kayıt olmak için tc kimlik numaranız gerekmektedir. Meb vitamin kayıt olurken istenilen şart okuyor olabilmek ve 20 yaşının altında olmanız gerekmektedir.
Meb vitaminin okul öncesi eğitimi ise öğrenci olacak küçük arkadaşlarımızın gelişimini etkileyen güzel uygulamalar ve eğitimler bulunmaktadır. Meb vitaminle öğrenciler eğlenerek öğrenecek ve ders çalışmayı daha çok sevecektir.
Meb vitamin üzerinde yazılı ve görsel eğitimler bulunmaktadır. Videolu eğitimlerle dersleri daha iyi anlayabileceksiniz.
Meb vitamin İlk Öğretim öğrencilerine, Lise öğrencilerine ve Öğretmenlere hizmet vermektedir.

meb vitamin ilkogretim Meb Vitamin GirişMeb Vitamin İlk Öğretim Giriş

Meb vitamin ilk öğretimde Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgier, Fen ve Teknoloji, T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri bulunmaktadır ve 4,5,6,7,8. sınıflar yararlanabilmektedir. Meb vitaminde konu anlatımlı dersler ve sorular bulunmaktadır.
Meb Vitamin İlk Öğretim giriş için buraya tıklayınız.

meb vitamin lise Meb Vitamin GirişMeb Vitamin Lise Giriş

Meb vitamin Lisede Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Dil ve Anlatım dersleri bulunmaktadır. Meb vitamin lise de dersler espirili bir şekilde anlatılmıştır. Meb vitamin lise de konu anlatımı ve sorularla ders çalışabilirsiniz.
Meb Vitamin Lise giriş için buraya tıklayınız.

meb vitamin ogretmen Meb Vitamin GirişMeb Vitamin Öğretmen Giriş

Meb vitamin öğretmen ise öğrenciler için konular ve videolar ilgili paylaşımlarını yaptığı bir sistemdir. Meb vitamin öğretmende, öğretmenler forumu kullanarak paylaşımlarda bulunabilirler. Mesleki gelişimkonularında birbirlerine yardımcı olabilirler.

0 yorum: