2013 Kısa Abiye Elbise Modelleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Abiye elbiselerde 2013 modası oldukça renkli başladı. Siyahlar bile artık çok parlak ve taşlarla kullanılıyor. Bunun yanında abiyenin favori rengi tabi ki kırmızı ve bordo. Genç hanımlar için özellikle fuşya, kırmızı, mor gibi keskin renkler tasarlanmış. Kısa abiye modellerinin da genel kullanıcıları tabiki genç hanımlar. Kusursuz fizik gerektiren ve bacakları ön palana çıkaran kısa abiyelerde önü kısa arkası uzun modeller çok tercih ediliyor. Ancak bunun dışında da süper mini elbiseler de çok şık. Kışlık mini abiye kıyafetlerde dar kesim vücudu tamamen saran ve bacakları açıkta bırakan modeller en çok tercih edilenler arasında.
2013 kışlık abiye modellerinde kabarık modeller de oldukça şık üstelik bu modeller hem yazın hem de kışın kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış. Ancak kışlık bir abiye arıyorsanız straplez modeller biraz abes kaçabilir. Bunun yerine kısa kollu veya uzun kollu mini elbiseler tercih edebilirsiniz.
Dantel 2012′de olduğu gibi 2013 yılında da kullanılmaya devam ederek abiyelerde sıkça göreceğimiz detaylardan. Özellikle kollarda, göğüs dekoltelerinde, sırt dekoltelerinde sıkça kullanılan dantel hem gizemli hem de zarif bir hava kattığı için abiyelerin en çok kullanılan malzemesi oluyor.

0 yorum: