2013 Dalgalı Saç Kesimi Modelleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Dalgalı saça sahip bayanlar düz saça sahip bayanlardan daha şanslıdır. Çünkü saçları düz saç gibi inatçı değildir. Bu yüzden de dilediğiniz her şekli rahatlıkla dalgalı bir saça verebilirsiniz. Ancak dalgalı saça sahip bayanlar dalgalı saçta en iyi şekilde duracak modelleri tercih etmeli ve buna göre saçlarını kestirmelidir. Çünkü düz saç kesimimodellerini kestirdiğiniz taktirde saçınızı sürekli fönlü kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu da saçlarınızın çabuk yıpranmasına ve canlılığını yitirmesine neden olacaktır.
Dalgalı saçlarda 2013′ün en moda saç kesim şekli orta kısalıkta veya uzun modeller. Çok kısa modeller kesinlikle demode oldu. Aynı zamanda bele kadar uzun saçlar da tarihe karıştı. Aşırı uzun saçlar sizi modadan uzak bir görüntüye ulaştıracaktır.
Kısa modellerde omuz hizasında veya çene hizasında modeller tercih etmelisiniz. Özellikle de dikdörtgen yüz tipine sahipseniz. Ancak yuvarlak veya kare yüz tipine sahipseniz daha uzun modelleri tercih etmek yüzünüzü çok daha güzel gösterecektir.
Bunun dışında saç kesiminde saç renginizi de dikkate almanızda fayda var. Yukarıdaki saç modelleri bu konuda size yardımcı olacaktır.

0 yorum: