2013 D’S Damat Damatlık Modelleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

D’S Damat her sezon kaliteli ve şık damatlık modellerini uygun fiyatla ve iyi kaliteyle piyasaya sürmektedir. Yurt içi ve yurt dışında erkek giyim üzerine hizmet veren D’S Damat 138 mağazasıyla ülkemizde ürünlerini satışa sunmaktadır.  D’S Damat mağazalarında erkek giyim üzerine kazak, takım elbise, damatlık, hırka, kravat, kemer gibi tüm erkek giyim ürünlerini bulabilirsiniz. Kendine has tarzı ve kalitesi bulunan bu açıdan da benzerlerinden ayrılan D’S Damat ürünlerini uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Damatlık tıpkı gelinlikte olduğu gibi güne özel olmalı ve günün anlam ve önemine de yakışır olmalıdır. Bunun için damatlık seçimi çok önemlidir. Damatlık seçerken vücut proporsiyonunuza uygun seçim yapmaya dikkat etmeli ve renk konusunda da ten ve saç renginizin uyumuyla bir ahenk yakalamalısınız.
Damatlık için ilk vermeniz gereken karar renktir. Renge karar verdikten sonra ise sade mi yoksa gösterişli bir damatlık mı istiyorsunuz buna karar vermelisiniz. Ardından da damatlığınız kravatlı mı yoksa papyonlu mu olacak onu belirlemelisiniz. Bu konuda boyun yapınız önemlidir. Eğer boynunuz yapı olarak kısa ve omuzlarınız dar ise papyon boynunuzu yok edecek ve olduğunuzdan daha kısa gösterecektir. Böyle bir yapıya sahipseniz kravat sizin için en idealidir. Uzun boylu ve geniş omuzlu erkekler için ise papyon harika bir seçim olacaktır.
Ayrıca isteğinize göre kravatınızla uyumlu bir mendil de kullanabilirsiniz. Bunun dışında kışdüğününde kullanacağınız bir damatlık yelekli olabilir. Yelekli damatlıklar sizi çok daha şık ve ağır gösterecektir.

0 yorum: