2013 Karaca Kahvaltı Takımı Modelleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum


Karaca bildiğiniz üzere en çok tercih edilen porselen mutfak ürünlerinin satışa sunulduğu köklü bir firmadır.  Karaca kahvaltı takımları hem kalitesi hem de farklı desen ve çizgisiyle hanımların beğenisini kazanmış köklü bir markadır. Karaca 2013 porselen koleksiyonunda kahvaltı takımlarına da yer verdi ve çok ilgi gördü. Her zevke ve her tarza uygun çiçekli, sade, geometrik desenli, kabartmalı, modern, nostaljik tarzlarda kahvaltı takımlarını Karaca’da bulabilirsiniz. Bu yıl bildiğiniz üzere geçen yıldan kalma kare tabak modelleri sıklıkla kullanılıyor.
Kahvaltı takımlarında; genellikle 6 adet çay fincanı, çay fincanı kaşığı, çay fincanı tabağı, kişi başı ikişer adet kahvaltı tabağı, iki adet tuzluk, çaydanlık, şekerlik, sosluk, yumurtalık, zeytinlik, ortak kahvaltı tabakları bulunmaktadır.
Bu takım parçaları takıma göre de farklılık göstermektedir. Genellikle 6 kişilik olarak üretilmektedir. Ayrıca kare veya yuvarlak bardak ve tabak seçenekleri bulmanız da mümkün. Bunun yanında renkten hoşlananlar için çok renkli sadeliği sevenler için ise oldukça sade takımlar da bulabilirsiniz.
Karaca ürünlerini rahatlıkla bulaşık makinenizde kullanabilir ve herhangi bir deformeyle karşılaşmadan kullanabilirsiniz.

0 yorum: