2013 Vakko Wedding Gelinlik Modelleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Gelinlik markasının bir numaralı üreticisi olanVakko Wedding yeni yıl koleksiyonunu yayınladı. Bu sezon Vakko gelinlik koleksiyonlarında fazla kabarık gelinlikleri görmüyoruz. Ayrıca detaylar ve süslemeler genellikle tek bir noktada odaklanmış. Örneğin gelinliğin göğüs kısmında toplanan işleme veya taşlar eteğe yansıtılmamış ve etek sade bırakılmış veya etekte yoğunlaşan süslenmeler de aynı şekilde göğüste kullanılmayarak zarafet ön palana çıkarılmış. Ayrıca Vakko Wedding 2013 gelinlik koleksiyonunda balık model gelinlikleri de sıkça kullanarak ince belli gelinlerin vücutlarını da en güzel şekilde ortaya koyan modeller tasarlanmış.
Vakko Wedding gelinlik modellerinde dikkati çeken diğer bir unsur da güpür ve fransız danteli oluyor. Fransız danteli bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon da çokça kullanılmış sadece gelinlikler değil elbiselerde de kullanılmaya devam edilmişti. Bu sezon da aynı şekilde Fransız dantelini gelinliklerde sıkça görüyoruz.
Değerli taşlar ve pırıltılar da bildiğiniz üzere sıkça kullanılıyor gelinliklerde. Ancak bu sezon taş çok fazla kullanılmamış ve gelinlikler işlemelerle değil dikim şekliyle zenginleştirilerek gösterişli hale getirilmiş.
Uzun kuyruklar da Vakko Wedding gelinliklerin ayırt edici ve diğer gelinliklerden farklılaştırıcı özelliği olarak göze çarpıyor. Ayrıca kuyruklar duvakta veya sırttan itibaren de kullanılarak farklı ve görsel bir şıklık oluşturulmuş.

0 yorum: