Niş Modelleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Niş; duvara gömme olarak yapılan küçük bölmelere denilmekle birlikte duvara monte edilebilir şekilde de olabilmektedir. Yeni dönem ev dekorasyon fikirlerinden olan niş modelleri özellikle salon ve mutfak dekorasyonlarında sıkça tercih edilmektedir. Görselliğe önem verenler için led aydınlatmalı nişler oldukça otantik bir görünüm sağlamakta ve evinize çok daha modern bir görüntü vermektedir. Nişler aslında vitrin kültürünün devamı olarak da düşünülebilir. Vitrinlerde kullandığımız aksesuarlar için nişler modern dekorasyonda en ideal ürünlerdir.
Özellikle yemek masasının bulunduğu bölümde harika bir görüntü sağlayan nişler küçük bölmeler halinde kullanılabileceği gibi uzun ve büyük şeritler halinde de tasarlanabilir. Ayrıca dilediğiniz renkteki led aydınlatma ürünleriyle de nişlerinizin görselliğine görsellik katabilirsiniz.
Nişler mutfak dekorasyonu için de en ideal dekoratif ürünlerdendir. Çünkü duvara gömme olarak kullanıldığı için yer kaplamadan şık bir dekorasyon oluşturabilme imkanı sunar. Bunun dışında büyük banyoların dekorasyonunda da niş yine sudan etkilenmeyen led aydınlatma ürünleriyle çok daha dekoratif görünecektir.
Yukarıda gördüğünüz niş örneklerini siz de kendi evinizde uygulayabilirsiniz.

0 yorum: