MAC’ten Sevgililer Günü Koleksiyonu

31 Ocak 2013 Perşembe apk file 0 yorum

Bildiğiniz üzere dünyanın önde gelen kozmetik ürünleri markasından olan Mac sevgililer günü için de özel bir koleksiyon hazırladı. Mac kozmetik ürünlerinde sayısız renk seçeneğiyle teninize en uygun renkleri kolaylıkla bulabilirsiniz ve uzun süreler de kullanabilirsiniz. Mac kozmetik ürünleri özellikle kalitesiyle çok tercih edilenler arasında yerini alıyor. Bayanlar en çok fondöten konusunda sıkıntı çekerler ve fondötenin de doğal görünmesi en önemli unsurlardan biridir. Öyle ki parlak veya kalıntı bırakıcı yapıda bir fondöten sizi kamufle etmekten çok kötü gösterecektir. Bu açıdan Mac  ürünlerini tercih edebilirsiniz.
Ayrıca MAC kozmetik ürünleri kalıcılığıyla da en kullanışlı makyaj ürünleri arasında yerini alıyor.
Mac kozmetik 14 şubat sevgililer günü için hazırladığı özel koleksiyonda konsept olarak 80′lı yılların ünlü çizgi romanı Archie’den ilham alınmış. Koleksiyonun adı ise Archie’s Girls. Archie bildiğiniz üzere liseden mezun olamayan 17 yaşındaki bir gencin Betty Cooper ve Veronica Lodge karakteri ile yaşadığı aşk üçgenini anlatmaktadır.
Sevgililer günü koleksiyonunda da Betty Coopper sarışın olduğu için daha pembe ve açık tonlarda, Veronica Lodge ise daha koyu toprak rengi tonlarda kullanılmış. Bu karakterlerle süslenen Mac kozmetik ürünleri sevgililer gününün favori ürünü olacağa benziyor.

0 yorum: