Örgü Erkek Hırka Modelleri ve Örnekleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Havaların soğumasıyla birlikte bayanlar ellerine şişleri ve yün ipleri aldılar fakat yeni örnekler bulmak telaşı başladı. Bildiğiniz üzere piyasada erkek hırka örneğiçok da çeşitli değil. Genellikle kullanılan örnek saç örgüsü. Bu yıl da saç örgüsü özellikle erkek kıyafet ve aksesuarlarında oldukça moda. Ancak saç örgüsünü çok büyük kullanmak özellikle de kalın ipte çok kaba ve kullanışsız durabilir. Bunun için ince saç örgüsünü ördüğünüz hırkanın sadece ön kısımlarında kullanmak çok daha şık bir hırka örmenizi sağlayacaktır.
Örgü erkek hırkalarda farklı modeller arıyorsanız yukarıdaki hırka örneklerini kullanabilirsiniz. İsteğinize göre erkek hırkalarını fermuarlı veya düğmeli örebilir ve bunun yanında  da şapka da tasarlayabilirsiniz. Hırkaya şapka örmek biraz zor ve zahmetli bir iş olduğu için polar kumaşından ördüğünüz hırkaya uygun renkte şapka dikebilirsiniz.
Bu yıl kürk modası var ve bu kürk modası erkek giyimini de içerisine alıyor. Piyasada erkek ceketyakalarında kürk tüyleri sıkça görüyoruz. Bu tüyleri de satın alarak yakaya veya hırkanın iç kısmına dikebilirsiniz.
Dilerseniz akıllı ipler yardımıyla kendinden desenli bir hırkayı çok daha kolay örebilirsiniz. Veya birkaç renk karıştırarak da düz bir örgüyü çok daha farklı ve gösterişli ağır hale getirebilirsiniz.

0 yorum: