Örgü Boyun Şalı Modelleri ve Örnekleri

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum


Yeni moda örgü örneklerinden olan ve hazır almaktan ziyade bayanların zevklerine göre kendilerinin örmelerini tercih ettikleri boyun şalları moda giyimin bir parçası haline geldi. Fular görünümünü andıran ve hem yazın hem de kışın çok rahat kullanabileceğiniz boyun şallarını örmek oldukça basittir. Dilerseniz tığ işi olarak veya şişle örebilirsiniz. Kışlık kullanım için düşünüyorsanız şişle örülen örgüler çok daha uygundur. Yazlık kıyafetleriniz için düşünüyorsanız da tığ işi boyun şalı örneklerini tercih edebilirsiniz.
Boyun şalları hem kıyafet üzerinde hem de mont veya kabanınız üzerinde çok şık bir görüntü sağlar. Örneğin boynu açık bir kıyafette düz bir kazakta boyun şalını kullanarak sıradan görüntünüzü tarz bir görüntü haline getirebilirsiniz.
Veya fazla dekolteli olan bir kıyafetin önünü kapatmak için boyun şalları hem bir kurtarıcı hem de şıklaştırıcı bir görüntü sağlayan aksesuarlardandır. Çeşitli çiçek motiflerini birleştirerek harika boyun şalları oluşturabilirsiniz. Ayrıca boyun şalları diğer büyük şallara göre çok daha kısa sürdüğü için oldukça zevkli ve çabuk biten aksesuarlardandır.
Bu yıl piyasada sıkça göreceğiniz boyun şalı modelleri bürümcük görünümlü olan boyun şalları. Bunlar her ne kadar zor bir örgü gibi görünse de aslında en basit örgü tipidir. Yukarıda da bu tip boyun şallarını görebilirsiniz.

0 yorum: