Google’ ın Tasarladığı Akıllı Gözlük Google Glass’ ın Fiyatı Belli Oldu

5 Mart 2013 Salı apk file 0 yorum

google glass Google ın Tasarladığı Akıllı Gözlük Google Glass ın Fiyatı Belli Oldu2013′e girmemizle birlikte daha da ön plana çıkan giyilebilir teknolojide Google başı çekiyor. Google Glassismiyle satışa çıkacak olan bu gözlüğe komutlar vererek fotoğraf, video çekebilir, çektiğiniz resim ve videoları anında internette paylaşabilirsiniz. Her şeyi sizin gözünüzden kaydedecek olan bu akıllı gözlükler hem ergonomik hem de onları sürekli elinizde taşımanıza gerek yok. İnternet üzerinden merak ettiğiniz bir şeyi anında öğrenebilir ve o an yanınızda olmasını istediğiniz herkesle anında konferans görüşmesi yapabilirsiniz.
Artık insanlar sizinle olmasa da sizin yanınızda gibi hissedecekler. Bu baş döndüren teknoloji sizi bir bilim kurgu filminin baş rol oyuncusu ya da Görevimiz Tehlike filmlerinde gördüğümüz üstün teknolojilere sahip ajanlardan biri gibi hissettirecek. Konu hakkında ser verip sır vermeyen Google gözlüğün fiyatının yanı sıra gözlükle neler yapılabileceği konusunda da birkaç video yayınladı bile.
Google‘ a yakın kaynaklar Google Glass‘ın 1500 dolar civarında satışa çıkacağını belirtiyor. ABD vatandaşı olanlar ise daha şanslı. Google Plus ve Twitter hesabı olan Amerika’lı kullanıcılarGoogle Glass‘ ın olsaydı Ne Yapardım sorusunu yanıtlayarak Google Glass kazanma hakkına sahip olabiliyorlar.

Apple sahası da boş değil tabii ki. Henüz çok konuşulmasa da Apple iWatch‘ lar ile seneye damgasını vurmaya hazırlanıyor. Henüz kesin tasarım bilinmese de tasarımcılar hayali tasarımlarını internet üzerinden paylaşıyorlar. Bir telefonla yapabileceğiniz her işlemi kol saati şeklinde olan iWatch ile gerçekleştirebileceksiniz. Google Glass‘ ı geçer mi bilinmez ama iddialı olacağı kesin.

0 yorum: