Samsung Galaxy S4′ün Tanıtılacağı Tarih Açıklandı

5 Mart 2013 Salı apk file 0 yorum

Samsung’ un akıllı telefonlarda iphone‘ a ve blackberry‘ e rakip Galaxy serisi her geçen gün bir yeni haberle geliyor. S3′ü tam kullanamadan samsung galaxy S4‘ün tanıtım tarihi bile belli oldu. Şirketten gelen son haberlere göre Samsung Galaxy S4 14 Martta tanıtıma sunulacak.
samsung galaxy s4 Samsung Galaxy S4ün Tanıtılacağı Tarih Açıklandı
New York‘ ta Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan S4 hakkında ise başka herhangi bir detay verilmedi. Galaxy S3′ ün iphone 5′ i satışlarda ezip geçmişti. S4′ ün çıkacağı gün o günden beri sabırsızlıkla bekleniyor. Eğer iphone gibi sadece ekranı büyüterek yeni bir model sunmazlarsaSamsung gene satış rekorları kıracak gibi görünüyor. Samsung galaxy S4‘ den beklenen özelliklerse oldukça fazla. Özellikle şarj sorunlarına dair bir çözüme sahip olması en çok istenen kullanıcı yorumlarından.
Samsung Galaxy S4‘ ün tanıtım tarihi ise birçok kişiyi memnun etmedi. Barcelona’ da gerçekleşecek olan 2013 Dünya Mobil Kongresi‘ nin ilk gününde açıklanan tanıtım tarihi, üç gün sürecek olan kongrede yer alan diğer tanıtımların bu haberin gölgesinde kaldığı yorumları yapıldı. 14 Mart’ a çok az kalan şu günlerde merakla beklenen samsung galaxy S4 umarız kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmaz. Satışa çıktığı gün oluşacak olan uzun kuyrukları şimdiden görür gibiyiz. Umarız çıkış tarihi bu sene içinde gerçekleşir.

0 yorum: