Göz Altı Torbalarından Nasıl Kurtulunur?

1 Mart 2013 Cuma apk file 0 yorum

Göz altı torbaları yaş ilerledikçe herkeste görülebilen estetik bir problemdir. Estetik operasyonlarla giderilmesi de mümkündür ve çok sık yapılmaktadır. Göz altı torbaları dış görünüşü oldukça etkiler ve kişinin yaşlı, mutsuz ve yorgun görünmesine sebep olur. Bunun yanı sıra birçok insanda yaşlanma ile göz çevresinde koyu renk halkalar da oluşabilmektedir.
 
Bu problemler bazı küçük estetik operasyonlarla kolayca giderilebilmekte ve kişiyi daha genç ve sağlıklı bir görünüme sahip hale getirmektedir. Eğer bu tip bir estetik düşünüyorsanız ilk yöntem olarak göz kapağı estetiği operasyonu kolayca ve kesin çözümle size hizmet edebilir. Bu operasyonda göz kapağının altında birikmiş olan yağ dokusu alınarak şişkinlik giderilir ve hasta eski haline döner. Alt göz kapağının altında yapılan kesi sonucu gerçekleşen operasyon sonrası yağ dokusunun giderilmesinin yanı sıra göz çevresinde herhangi bir iz kalmamasını sağlamak da amaçlanır. Hastalar yaklaşık 5 gün içerisinde normal yaşantılarına dönebilmektedirler.
 
Yaş ilerledikçe birçok dokuda olduğu gibi göz çevresinde ki dokularda da kayıp olmaktadır. Bu kayıplarda göz çevresinde görülen koyu renk halkaların oluşmasına sebep olmaktadırlar. Bu durumun çözümü için de özel dolgu maddeleri kullanılmaktadır. Özel dolgu maddeleri bu halkaların bulunduğu yerlere enjekte edilerek oluşan bu halkalar giderilir. Bu dolgu maddeleri doğal maddeler kullanılarak elde edilmektedirler. En küçük iğnelerle yapılan bu uygulama da etkisini operasyonun hemen sonrasında göstermektedir. Bu operasyon hastanın günlük yaşamını etkilemediği gibi herhangi bir dinlenme süreci de gerektirmez. Öğle yemeği arasında bile yapılabilecek oldukça basit bir uygulamadır.

0 yorum: