Bebek Örgü Yelek Modelleri ve Örnekleri

| 31 Ocak 2013 Perşembe apk file 0 yorum

Anneler bebekleri için birbirinden şirin ve birbirinden güzel örgüler örmeyi çok severler. Hazır örgülerden ziyade kendi ördükleri kıyafetleri bebeklerinde görmek daha güzeldir. El emeği bir bebek kıyafeti hazır kıyafetlerden hem daha sıcak tutar hem de çok daha kullanışlıdır. Aynı zamanda örgü bebek kıyafetleri en kıymetli hediyelerdendir.
Kız bebekler için boncuklu, kurdeleli, pullu örgü yelekleri pembe, beyaz, mor gibi renklerle örerek harikalar yaratabilirsiniz. Erkek bebek yeleklerinde de araba, top gibi motifleri örgülerinize yerleştirerek çok sevimli erkek bebek yelekleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca düğmecilerden de çok sevimli bebek örgü kıyafetleri için bulabileceğiniz düğmelerle de yelekleri renklendirerek farklı tasarımlar elde edebilirsiniz.
Bebek yelekleri hem örmesi kısa süren hem de örerken de zevk alınan örgü tipindendir. Bu yüzden bayanlar en çok bebek kıyafetlerini örmeyi tercih ederler. Yelek örerken kendi hayal gücünüzü kullanarak bebeğiniz için en kullanışlı olacak yelekleri tasarlayarak örebilirsiniz. Aşağıda sizler için hazırladığım ve en güzel bebek yelek modelleri olan modeller arasında da hanımların tasarladığı farklı yelek modellerini bulabilirsiniz. Bu örnekleri kullanarak size de bebekleriniz için veya yakınlarınız için şık ve bir o kadar da sevimli yelekler örebilirsiniz.

0 yorum: