Erkek Kaban Modelleri 2013

| 31 Ocak 2013 Perşembe apk file 0 yorum

2013 Yılına gireceğimiz bu günlerde kış artık etkisini fazlasıyla göstermeye başladı. Bu kış günlerinde soğuktan korunabilmeniz için şık ve gösterişli kabanlar kullanabilirsiniz. Bu yazımızda siz erkekler için 2013 yılının modası erkek kaban modellerini tanıtmak istedik.
2012 Yılında bol ve uzun kabanların modası vardı. Bu yıl ise daha dar ve daha gösterişli kabanların modası geldi. Sizde kendinize 2013 yılında belirlediğimiz kabanlardan alabilirsiniz.
Morhipo ve markafoni gibi alışveriş sitelerinde fazlasıyla karşılaşabileceğiniz kaliteli markaların kaban modellerinden en şık ve en gösterişli olanlarını erkek kaban modelleri galerimizden bakabilirsiniz.
2013 yılının kaban modasında çift sıra düğmeli kabanlar daha çok satılmaktadır. Oldukça şık duran bu kabanları hem takım elbisenin üstüne hemde spor giyiminizde kullanabileceksiniz. Daha kalın kabanlar yerine ince ama sıcak tutan kumaştan yapılan kabanlar daha kullanışlı ve modern durmaktadır.
Kaban seçimi yaparken atletik vücuda sahip olan erkekler daha dar kesim bir kaban modeli seçerken, biraz kilolu erkekler ise daha bol kaban modelini seçebilirler. Kısa boylu erkeklerin iseuzun kaban modeli tercih etmemesini öneririz. Ayrıca kaban fiyatları 100TL ile 1000TL arasında değişmektedir.
Galeriye eklediğimiz bu şık ve kaban modellerini alışveriş sitelerinden veya alışveriş merkezlerindeki mağazalardan kolaylıkla bulabilirsiniz.

0 yorum: