Cem Yılmaz gösterileri film olarak karşımızda

30 Ocak 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Sahne performansı ile yıllardır izleyiciyi güldürmeyi başaran Cem Yılmaz, yer aldığı filmlerle de adından sürekli söz ettiriyor. Yönettiği filmlerle seyircisini şaşırtan ve etkileyen Cem Yılmaz, rol aldığı filmlere de ayrı bir renk katmayı iyi biliyor. Son olarak 6 Nisan’da gösterime giren ve Ferzan Özpetek’ in yönettiği Magnifica Presenza (Şahane Misafir) filmiyle karşımıza çıkan usta komedyen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sahnelerin ve ekranların komik adamı Cem Yılmaz, sevenlerine bir sürpriz daha yaparak, gösterilerinin en eğlenceli kısımlarından oluşan bir film hazırladı.”CM101MMXI FUNDAMENTALS” isimli filminin teaserını Twitter hesabından hayranları ile paylaşan Cem Yılmaz, yine kahkaha tufanı estireceğinin sinyallerini verdi.
Korsan filme karşı olan tavırlarıyla dikkat çeken Cem Yılmaz, eleştirilerini her zamanki esprili üslubuyla gösterdiği teaserda, korsan DVD üreticisini canlandırdığı bir tiplemeyle karşımıza çıkıyor.
Twitter üzerinden; “ CMYLMZ|Fikirsanat sunar; “CM101MMXI FUNDAMENTALS” 3 Ocak’ta sinemalarda… #CemSinemada “ tweetiyle filmi için hazırladığı teaserı hayranlarıyla paylaşan Cem Yılmaz’ın gösterisi, TİM Maslak Show Center’da halen devam ediyor.

0 yorum: