5 Dakikada Hızlı Makyaj

10 Şubat 2013 Pazar apk file 0 yorum
göz makyajıBayanlarımızın güzelliklerine güzellik katmada vazgeçemedikleri bir araçtır makyaj. Daha küçük yaşlarda bile çoğu kişinin yaptığı bir şeydir annesinin makyaj malzemeleri ile bizlerin tabiri ile süslenmek… Her bayan hep daha hoş daha güzel görünmek ister. Burada da bize makyaj yardımcı olmaktadır.
Bazen bir kusurumuzu örtmede bazen de zaten güzel olan hatlarımızı daha da güzel hale getirmemize yardımcı olmaktadır. Ama çoğu bayan yoğun ve yorucu iş temposundan dolayı kendisine bakamamakta ve makyaja zaman ayıramamaktadır. Hele hemen çalışan hem de çocuk sahibi olan bayanlar nereye hangisine zaman ayıracağını şaşırır ve çoğu zaman kendine özellikle de makyajına zaman ayıramazlar. Bu durumda yardımımıza çok hızlı kolay ve pratik şekilde yapılan 5 dakika makyajı devreye girmektedir. Böylece ayna karşısında çok zaman geçirmememize yardımcı olmakta ve zaten kısıtlı olan zamanımızın bir bölümü elimize kar olarak kalmaktadır.
Sadece yapmamız gerekenler şunlardır: Öncelikle cilt tipimize uygun nemlendirici baz krem sürülmelidir ki makyajımız daha kolay uygulansın ve eğer cildimiz kuru ise daha pürüzsüz görüntü elde edebilelim. Makyajımızın olmazsa olmazı gözaltı kapatıcımızdır. Bu her makyajda kullanılmaktadır ve gözaltı T bölgesine uygulanmalıdır. Bu uyguladığımız ürün cildimizin hem daha genç hem de daha sağlıklı görünmesini sağlamaktadır. Daha sonra cilt tipimize uygun fondöten sürülmelidir. Ardından makyajımızı sabitlemeye daha kalıcı olmasına yardımcı olan pudramızı uygulamalıyız.
İsteğe göre göz bölgesine far veya eyeliner uygulanabilir. Ardından göz kalemi ile tamamlanırsa gözlerimiz daha hoş bir görüntüye sahip olunmaktadır. Gölge ve rimel ile göz makyajı tamamlanmaktadır. Koyu renk uygulanırda daha derin görüntü yakalanır. Daha doğal bir ruj günlük makyaj için daha uygundur. Bu şekilde çok kısa sürede makyajımızı tamamlayabiliriz ve gün boyunca bizi idare etmektedir.

0 yorum: