Facebook Silen Arkadaşları Görme

20 Şubat 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Facebook’ta sizi kimlerin arkadaş listesinden çıkardığını merak ediyorsanız küçük bir programla bunu kolayca öğrenebilirsiniz. Bir milyarı aşkın kullanıcıya sahip facebook da en çok merak edilen konulardan biri olan kimin sizi arkadaşlarından çıkardığını bulamama artık geride kalıyor. Yeni geliştirilen unriend finder uygulamasıyla artık kim sizi arkadaşlıktan çıkarıyor kolayca öğrenebileceksiniz ve facebook da daha aktif olabileceksiniz.
Chrome tarayıcınıza kolayca yükleyebileceğiniz bu programla facebook sayfanızı açtığınız anda kolayca kimlerin sizi sildiğini görebilirsiniz. Uygulama bununla da sınırlı kalmıyor. Hesabını dondura ya da kapatan arkadaşlarınızı da bu programla kolayca takip edebiliyorsunuz. Chrome’ a eklentiyi indirdikten sonra facebook sayfanızı açtığınızda merak ettiğiniz soruların cevaplarına kolayca erişim sağlayabileceksiniz.
Ekletiyi  bu adresden kolayca indirip kurabilirsiniz. Chrome tarayıcınızı yeniden başlattığınızda eklenti yüklenmiş olacaktır. Eğer birden fazla bilgisayar kullanıyorsanız mesela ev ve iş bilgisayarınız gibi, her ikisine de ayrı ayrı bu eklentiyi yüklemeniz gerekiyor.
Unfriend Finder arkadaş listenizi sık sık kontrol ederek eksilen kişileri size bildiriyor. Ancak hangi arkadaşlarınızın profilinize baktığını söyleyen uygulamaların gerçeği yansıtmadığını söyleyebiliriz. Bunu öğrenmenin herhangi bir yolu yoktur. Fakat çalışma prensibi basit bu uygulamayla arkadaş sayınızda ki hareketleri kolayca takip edebilirsiniz.

0 yorum: