Kalıcı Makyajla ile Kaş Ekimi Arasındaki Farklar

20 Şubat 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

Kaş operasyonu için kararsız kalan bireyler için yapılan araştırmalar sonucu iki işlemin avantajları ve dezavantajlarını sizlerle paylaşıyoruz. Kalıcı makyaj mı yaptırmalıyım? Yoksa kaş ekimi mi gibi düşüncelerle çok fazla takılmadan aşağıdaki bilgiler karar vermenizde en etkili yol olacağını düşünüyor ve sizi detaylı bilgilerle baş başa bırakıyoruz.
Kaş eksikliklerinde popüler olması sebebiyle en sık rastlanan uygulama kalıcı makyajdır. Fakat kaş ekimi hakkında bilgi düzeyi arttıkça kaş konturu yaptıranlar giderek azalmakta hatta daha önce yaptırdığı konturun üzerine kaş ektirmektedir.
Kalıcı makyaj (kontur)
 Suni görünür
 Zamanla renk değiştirir
 Solar ve kaybolur
 Şekil değiştirilemez
 Tekrarlamak gerekir
 Var olan kaşlara zarar verebilir
 Yok edilmesi çok zordur
 Rengi koyulaştırılabilir
 İşlem ağrılıdır
Kaş Ekimi

 Doğal kaş gibidir
 Doğal rengindedir
 Hep ilk günkü gibidir
 Kaş gibi alınarak şekillendirilebilir
 Bir kez yapılması yeterlidir
 Var olan kaşlar zarar görmez
 Normal kaş gibi alınabilir
 Sıklaştırma yapılabilir
 İşlem sırasında ağrı veya acı hissedilmez
Kaş ekimine karar verdiyseniz yada daha detaylı bilgi edinmek, uzmanlarımızdan fikir almak isterseniz hemen telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Kalıcı makyaj ilk uygulamada daha ucuz görünse de tekrar tekrar yapılması onu daha pahalı hale getirmektedir. Kaş ekimi bir kez yapılır ve ömür boyu kalıcıdır, diğer taraftan kalıcı makyajın şeklini değiştirmeniz mümkün değilken ekilen kaşlara istediğiniz şekli verebilirsiniz. Kalıcı makyajda şekil değiştirmek mümkün değildir ama ekilenler alınarak kaşa yeni şekil verilebilir. Ayrıca kaş ekimi işlemi daha acısız ve sonuç olarak daha doğal ve kalıcıdır. Hastanenin steril ortamında ve steril aletler kullanılarak yapıldığı için sağlığınız açısından da daha risksizdir.

0 yorum: