Deri Modası: Deri Elbise Modelleri

1 Mart 2013 Cuma apk file 0 yorum

Her sezon yeni çılgınlıklarla karşımıza çıkan modacılar, içinde bulunduğumuz sezonda ise bize gardıroplarımızdan deri kıyafetlerimiz çıkarttırıyorlar. Deri bu sezonda trend olmaya, şıklığın sembolü olmaya devam ediyor.

Deri bu sezon, günlük yaşamda dahi kullanılabilecek bir forma bürünüyor. Fraklı kullanımlar ise hem şık hem asi bir görünüm sağlıyor. Çeşitli kombinlerle ister klasik ister daha spor bir tarz yakalayabilirsiniz. Tek bir parça deri ya da deri detaylı kıyafetler gününüzü basitçe kurtarabilir fakat bu sezon deri kullanım alanını biraz daha arttırıyor.


Modacıların tümüyle deriden tasarladıkları ya da mutlaka deri detaylara sahip kıyafetler ise baş döndürüyor. Bu sezon deriyi giymeyen kalmayacak gibi gözüküyor. Derinin çeşitli renkleri de defilelerde görülse de yine siyah birinciliğini hiçbir renge bırakmıyor.
Bu sezon ister deri  ceket altına kot pantolon giyerek spor bir görünüm kazanabilir isterseniz de deri ceketin altına şık bir elbise giyerek rock-chick havası yakalayabilirsiniz. Deri pantolon altına sivri burun bir topuklu ya da platform bir ayakkabıyla da daha farklı bir hava yaratacağınız kesin. Yağmurlu havalarda giyeceğiniz deri uzun bir ceket ise sizi çok farklı bir görünüme kavuşturacaktır. Deriyle birlikte eğer desenli değilse ufak aksesuarlarda kullanabilirsiniz. Fakat kullanacağınız aksesuarları abartmamaya özen göstermelisiniz. Deri asi ve vamp bir tarz yaratıyor gibi bilinse de bu sezon herkesin dolabında yerini alacak gibi görünüyor. Fakat yine de tarzınıza oturtmadığınız deri parçaları kullanmamanızı öneriyoruz.

kaynak : http://www.kalemintersi.com/

0 yorum: