2012 Yılının İnternet Fenomenleri

5 Şubat 2013 Salı apk file 0 yorum

troll-face1[1]
Bir koca yıl geride kaldı ve 2013 yılına geçtik. 2012 yılı kimimiz için iyi kimimiz için ise kötü geçsede tüm dünyada 2012 yılı pek çok olaya vesile oldu. Bugün ki yazımızda “2012 Yılının İnternet Fenomenleri” yani 2012 yılının en komik videolarını sizlerle paylaşacağız.
1- Doğru mu Samet ?
Alex de Souza’nın Fenerbahçe’nin olaylı ayrılışından sonra Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ve Alex’in  tercümanı Samet’in bir basın toplantısında ki konuşmaları kısa sürede gündeme oturdu ve bir internet fenomeni olan “Doğru Mu Samet” geyiği patlak verdi.
2- Korkunç Asansör Şakası
Bir asansöre biniyorsunuz ve asansör birden duruyor elektirikler kesiliyor. Bu olay bile insanı korkutmaya ve paniğe girmesine sebebiyet verebilecek bir durumken Brezilya’da yapılan bir şakada asansörde bir de hayelet ortaya çıkıyor.
3- 2012 Yılında ki En Komik Kazarlar 
Bu sefer ki video da pek çok kaza tek bir videoda bir araya getirilmiş. Bazıları insanlı güldürsede bazı kazalar izlemek bilr insanın canının yanmasına yeterli oluyor.
4-  Eto Bitmiş Videosu
Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği dünya ünlü futbolcu Samuel Eto’nun transferinin bittiğini iddaa eden yorumcu ile ilgili komik bir remix videosu.
5- Elf Gözlerin Neler Görüyor Legolas
Efsane film serisi Yüzüklerin Efendisine komik bir gönderme. Kemal Sunal’ında oynadığı Kibar Feyzo isimli yeşil çam filmindeki bir sahneye dublaj yapan ekip bu sahneyi yüzüklerin efendisinde bulunan bir sahneye uyarlamış ve ortaya komik bir video çıkmış.
6- Troll Ziya
Altıncı ve son videomuzda Ertem Şener ve ekibi Mesut Yarın’ın programına katılıyor. Çok eğlenceli geçen bir programın görüntüleri ile biraz oynama  yapılıyor ve ortaya bu komik video “Troll Ziya” çıkıyor.

0 yorum: