Akupunktur Tedavisi ile Zayıflama

20 Şubat 2013 Çarşamba apk file 0 yorum
akapuntur tedavisi Akupunktur Tedavisi ile ZayıflamaÜlkemizde daha çok sigara bırakma ve kilo verme amaçlı kullanılan akupunktur tedavisi 1991 yılında tamamlayıcı tedavi olarak sağlık kurumlarında uygulanmaya başlanmıştır ve 70′ e yakın hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır. Bunların arasında bağımlılıklardan kurtulmanın yanı sıra fıtık ya da düzleşme tedavilerinde, disksel sorunlarda da sıkça kullanılan bir yöntemdir. Doktorların bir sertifika programında eğitim gördükten sonra yapabildikleri akupunktur tedavisini ülkemizde sadece 1000 doktora sahiptir. Bu sebeple nerede tedavi olmak istediğiniz oldukça önemli.
Erken tedavide oldukça önemli yararları olan akupunktur tedavisine başlamak için kesinlikle bir rahatsızlığımızın olmasını beklememek gerekiyor. Bir muayene sonucu henüz başlangıç durumunda olan rahatsızlıklarınızı da kolayca teşhis ettirip tedaviye başlayabilirsiniz.
Akupunktur daha çok vücudumuzdaki doğru noktalara dokunarak ağrıları geçirme üzerine bir sisteme sahip ve çok eski zamanlardan beri kullanılan bir yöntem. Vücudumuz elektriksel aktivitesi olan bir yapıdadır ve eğer doğru yerlerde geçişin düzgün olması sağlanırsa yaşanan problemler de en aza indirilebilir.
Akupunktur tedavisine başlamadan önce tedavinin kesinlikle doğru hekimlerce ve doğru koşullarda yapılacağından emin olun çünkü yanlış ellerde vücudunuzda geri dönüşü olmayan sorunlara neden olabilir.

0 yorum: