Leopar Deseni Giymenin İncelikleri

20 Şubat 2013 Çarşamba apk file 0 yorum


Dişiliğin ve cazibenin bir simgesi olan leopar deseni, uzun yıllardır moda dünyasında tahtını koruyor.Puanlı parlak kürkleriyle oldukça asil bir görünüm çizen leoparlar bir çok modacının ilham kaynağı.Peki ya oldukça iddialı olan bu desen nasıl giyilir, nasıl kullanılır ? Eğer leopar deseni bir şeyler giymek istiyorsanız oldukça dikkatli olmanızda fayda var.Çünkü söz konusu leopar olduğunda, şıklık ve rüküşlük arasında ince bir çizgi bulunuyor.
Leopar deseni giymenin incelikleri;
-Daha önce hiç leopar deseni kullanmadıysanız fakat leopar desenini seviyorsanız işe öncelikle leopar desenli aksesuarları kullanmakla başlayın.Günümüzde ayakkabıdan çantaya, tokadan çoraba kadar her şeyin leoparlısını bulmak mevcut.Siyah bir elbiseyi leopar deseni bir ayakkabıyla taçlandırabilir, oldukça sade olan bir kıyafetinizi leopar bir kemerle renklendirebilirsiniz.
-Eğer üstünüzde leopar desenini kullanmak istiyorsanız, olabildiğince dekolteden uzak durun.Bu sizi bayağı bir görünüme iter.
-Leopar desenini istediğiniz her renkle kullanabilirsiniz.Tamamlama özelliği olan leopar deseni bir çok renkle uyum sağlar.Fakat bir çok modacının da tercih ettiği gibi leopar desenin kırmızıyla uyumu yadsınamaz bir gerçek.Kırmızı ve leopar desenini birlikte kullanmak istiyorsanız, çanta ve ayakkabıda leopar desenini kullanabilirsiniz.Yalnız böyle bir kullanımda oldukça az aksesuar kullanmalı ve makyajı abartmamalısınız.
-Kilo sorununuz varsa mümkün olabildiğince leopar desenli kıyafetler giymekten kaçının.Çünkü sizi olduğunuzdan kalın gösterecektir.Leopar desenli aksesuarları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Leopar desenli elbise giyiyorsanız, aksesuardan kaçının.Sadece kırmızı bir rujla etkileyici bir görünümün sahibi olabilirsiniz.
-Leopar desenini kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki kombinlerden ilham alabilir, yanlış ve doğru kullanımları inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.Unutmayın ki leopar deseni insanı vezir de eder rezilde…

0 yorum: