Neva Sinema Filmi Detayları ve Fragmanı

20 Şubat 2013 Çarşamba apk file 0 yorum

İzmirli bir doktor olan yazar Ilgın Olut’un kaleme aldığı Neva çok yakında beyaz perdede yerini alacak. İlk baskısı 1999 yılında yapılan Neva binlerce okuyucuya ulaştı ve çok beğenildi.Vizyon tarihi 1 Mart olarak belirlenen film gerçek yaşanmış bir aşk hikayesini konu alıyor.Baş rollerini Şükrü Özyıldız ve Başak Parlak’ın paylaştığı filmin yönetmenliğini Birkan Uz ve Can Arca beraber yapıyor. Yapımın senaristliğini ise Ilgın Olut ve yine Can Arca üstleniyor.Çekimleri Ankara’da gerçekleştirilen filmin konuk oyuncuları arasında Kenan Vural gibi isimler de yer alıyor.

Neva Sinema Filmi Fragmanı

Filmin konusu ise kısaca şöyle; Hikaye İzmirde başlıyor.Babası ünlü bir doktor olan Ilgın İstanbulda bir tıp fakültesini kazanıyor.Ilgının en büyük isteği ise gerçek aşkı bulabilmek…Ilgın sonunda hayalindeki kızı yani Nevayı buluyor.Oldukça mutlu bir beraberlik sürerken işler yolunda gitmiyor ve onları çok farklı bir son bekliyor.
Kitabı okumuş ve oldukça etkilenmiş biri olarak filmin kendi hayalimde yarattıklarımla örtüşmeyeceğinden korksam da dört gözle bekliyorum.Neva her an kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz ve bir çok şeyi sorgulayacağınız bir hikayeye sahip.İzlemenizi öneririm.

0 yorum: